consultanta-in-constructii

Consultanta pe toata durata proiectului

Echipa CM TRUST, împreună cu colaboratorii sai, poate oferi o gamă largă de servicii de proiectare, expertizare, verificare de proiecte, consultanţă, arhitectură şi execuţie. La cererea clientului putem acorda consultanţă tehnică pe întreaga durată de desfăşurare a investiţiei, începând de la autorizarea proiectului până la recepţia finală a lucrării.

Noi construim viitorul

Grupul de firme CM TRUST dispune de soluţii tehnice pentru structuri de rezistenţă realizate din: beton armat, metal, zidărie şi lemn.

Proiectare construcţii civile: case unifamiliale, case de vacanţă, blocuri de locuinţe, sedii de firmă, clădiri pentru instituţii de învăţământ şi asistenţă socială, clădiri pentru agrement şi odihnă, hoteluri, spitale, staţii carburanţi, mansardări/etajări clădiri existente etc.
Proiectare construcţii industriale: hale din beton armat, mixte şi metalice, showroom-uri
Proiectare construcţii agricole: hale zootehnice, hale pentru depozitare, hale de producţie
Proiectare construcţii speciale: rezervoare, panouri publicitare, pasarele, antene, structuri de susţinere instalaţii pe cabluri (telescaune, telegondole), ziduri de sprijin
Realizarea proiectelor de demolare pentru toate tipurile de construcţii
Reabilitarea clădirilor şi consolidarea structurilor de rezistenţă pentru toate tipurile de clădiri, inclusiv monumente istorice şi de patrimoniu.
Consultanţă tehnică de specialitate cu privire la proiectarea structurilor de rezistenţă şi tehnologia de execuţie
Servicii de dirigenţie de şantier
Verificări de proiecte
Expertizarea construcţiilor şi încadrarea în clase de risc seismic