decoratiuni-finisaje-interioare-bacau

Termosistem

CM Trust, ofera servicii de izolare termica a cladirilor, a caselor, respectiv a oricarui tip de imobil unde se doreste un confort climatic ridicat si o economie de energie. Oameni profesionisti sunt gata sa raspunda solicitarilor dumneavoastra, asa ca nu ezitati sa ne contactati daca sunteti in cautarea unei firme ce ofera servicii de izolare termica / izolatii termice case si blocuri in Bacau, si nu numai.
Printr-o scurta definitie sau mai bine spus o mica descriere la “Ce este izolatia termica?” putem afirma ca: Izolatia termica este un factor important, chiar determinant atat in a reduce emisiile de substante daunatoare mediului inconjurator, cat si in privinta economiei de energie, sau a confortului climatic din cladire.
Atat la casele existente cat si la casele nou construite, termoizolarea pe interior sau pe exterior, a mansardei, a peretilor exteriori este esentiala intrucat previne pierderile de caldura pe timpul iernii si mentine temperatura optima pe timpul verii. Izolarea termica va garanteaza o economie substantiala de energie, reducand astfel costurile de incalzire a cladirilor. Termoizolarea cladirilor asigura temperatura corespunzatoare pe suprafetele interioare a peretilor – nu mai aveti condens si mucegai pe aceste suprafete.

Finisaje in constructii

Nu uitam sa folosim materiale certificate pentru toate lucrarile noastre de la furnizori recunoscuti pe piata constructiilor, precum Megaprofil, Lambda Sisteme, Steel & Alu Building, Ejot, Sika Romania, Europroduct, Felbermayr, Deme Macarale, Holcim, Carpat Beton, Metabras, Recobol, Seda Invest, Omnitek Soft , Toifor Romania, Procema, Welde Romania, Hilti Romania, Panbex, Bekaert, Mapei Romania, Sonex, Steel Design si multi altii.

Asa am ajuns sa construim altfel. Un altfel vizibil dincolo de cifre, statistici sau vorbe. Pentru ca ne-am propus ca ceea ce ramane in urma noastra sa ne recomande total.

Amenajari interioare

Aţi cumpărat o locuinţă în Bacau sau în împrejurimi şi căutaţi firma potrivita, corecta şi de încredere, care să vă amenajeze interiorul – gletuire, zugrăvire, placare cu faianţă şi gresie, aşezare parchet laminat, tapet, gipscarton – înainte să vă mutaţi?
Apelaţi la CM TRUST.
Locuiţi într-un apartament vechi şi v-aţi săturat de monotonie, aţi schimba interiorul plictisitor, dar nu prea aveţi idei, ce şi cum?
Pentru amenajări interioare – modificări ale spaţiilor interioare, închidere balcon, reparaţii după schimbarea ferestrelor şi uşilor, şi de orice alt tip, reînnoirea sau schimbarea pardoselilor şi placajelor – şi nu în ultimul rând pentru consultanţă de design interior (structurarea spaţiilor, culori, forme, pardoseli, mobilier) apelaţi cu încredere la CM Trust.
Aveţi o casă veche în Bacau sau în împrejurimi, stilată, însă destul de dărăpănată, moştenită de la bunici, pe care vreţi să o renovaţi?
Releveuri, lucrări de consolidare, zidărie, cofrare, tencuială, turnare beton – ţin de asemenea de competenţa firmei CM Trust.

Noi suntem CM Trust. – Amenajări şi design interior la nivel avansat!
Firma noastră are sediul în Bacau, ne ocupăm de toate aspectele construcţiilor şi amenajărilor de mai bine de 18 ani. Echipa noastră constă din profesionişti din diferite domenii (inginer structurist, designer de interioare, muncitori calificaţi în zidărie, zugrăveli, placaje, etc.), cu experienţă vastă în domeniul lor şi un număr mare de clienţi mulţumiţi.
La nevoie apelăm şi la serviciile partenerilor noştri din alte domenii pentru a satisface cele mai exignte cereri.
De ce să ne alegeţi pe noi, dacă staţi în Bacau sau în împrejurimi?
Fiindcă noi ne luăm în serios munca, calitatea muncii noastre, şi ştim că munca făcută corect şi cu precizie are preţul lui, iar preţul este proporţional cu calitatea.
Fiindcă noi vă oferim corectitudine şi precizie la toate nivelurile unei lucrări: raport corect între calitate şi preţ, termeni respectaţi, şi lucrări de precizie.
Fiindcă nu predăm lucrări de proastă calitate, şi oferim garanţie pentru calitatea muncii noastre.
Şi fiindcă suntem originali.