Pentru utilizarea acestui site este necesar să citiți și să acceptați integral termenii și condițiile de folosință și dreptul de copyright. Acesta este un acord între dumneavoastră și SC CM TRUST SRL, denumită în continuare CM Trust®.

Prezentarea si acceptarea conditiilor

Mulțumim pentru interesul acordat website-ului www.cm-trust.ro!

În continuare vă prezentăm condițiile în care acest website își va pune la dispoziție serviciile și toate reglementările dintre CM Trust®și fiecare utilizator în parte.

Am dezvoltat această categorie – termeni și condiții – pentru a înlătura orice confuzie ce ar putea apărea la nivelul serviciilor oferite de noi. Dacă nu doriți să fiți angajați în respectarea acestor condiții, vă rugăm să nu folosiți serviciile disponibile în cadrul acestui website.

Orice persoană care accesează acest site va trebui să parcurgă integral secțiunea Termeni și Condiții.

 1. Drepturi de proprietate

Întregul conținut al www.cm-trust.ro este protejat de legea pentru protecția drepturilor de autor. Folosirea fără acordul CM Trust®, cu sediul în Strada Republicii nr. 933, Bacău, 600222, a oricăror elemente din cadrul site-ului (texte, elemente de grafică web, logo-uri, slogane, materiale audio-video și alte date) în scopuri comerciale și publice se pedepsește conform legii în vigoare. CM Trust autorizează utilizatorii să vizualizeze și să descarce materiale de pe site doar în scopuri personale și pentru uz necomercial. Utilizatorul recunoaște că întregul conținut, incluzând, dar nu limitându-se la text, software, sunet, fotografii, grafică sau alte materiale, este protejat prin legea dreptului de autor, a mărcii înregistrate sau alte legi și drepturi de proprietate.

2. Modificări ale site-ului și conținutului

CM Trust® este îndreptățit de a adăuga, modifica, șterge sau suspenda conținutul site-ului sau a unei părți a acestuia fără notificarea prealabilă a utilizatorilor săi sau îndeplinirea vreunei alte formalități.

3. Protecția datelor cu caracter personal

CM Trust® dorește să vă simțiți în siguranță pe paginile sale de internet și vă asigură că tratează problema protecției datelor dumneavoastră personale (nume, adresă, număr de telefon sau e-mail) cu o deosebită seriozitate. Activitățile legate de pagina noastră de web le realizăm în conformitate cu legile privind protecția și siguranța datelor. Dorim, de asemenea, să vă asigurăm că fără acordul dumneavoastră nu culegem date personale prin intermediul paginilor noastre de web. Dumneavoastră decideți dacă doriți să ne oferiți aceste date sau nu, iar noi le vom folosi doar când vă răspundem unor cereri, vă prelucrăm comanda, vă oferim acces special la informații sau diverite oferte.

4. Siguranța pe site

Pagina web www.CM-Trust.ro poate conține link-uri la pagini web ale altor ofertanți pentru care nu este valabilă declarația de protecție a datelor de mai sus. De asemenea, CM Trust® nu își asumă responsabilitatea asupra conținutului și informațiilor găsite la aceste link-uri. Depinde strict de dumneavoastră dacă le accesați și dacă luați în considerare informațiile și ofertele găsite acolo.

Totuși, vă asigurăm că CM Trust® ia măsuri ca datele administrate de noi să fie protejate împotriva unor manipulări intenționate sau accidentale, pierderii sau distrugerii lor sau împotriva folosirii lor de către persoane neautorizate.

5. Informații culese automat, dar care nu sunt date personale

Uneori, prin simpla accesare a paginilor noastre de web (nu prin intermediul unei înregistrări) se culeg anumite informații în mod automat, cum ar fi: browserul de internet folosit, sistemul de operare, numele paginii web prin care ați intrat, numărul intrărilor, timpul mediu de acces, paginile vizitate. CM Trust folosește aceste informații pentru a afla gradul de atractivitate al site-ului web și pentru a îmbunătăți conținutul acestuia.

6. Dispoziții finale

Prin înregistrare utilizatorul site-ului acceptă fără obiecțiuni condițiile și termenii de utilizare.

7. Dreptul la informații

Pentru orice întrebare cu privire la prelucrarea datelor dumneavoastră personale puteți să vă adresati persoanei responsabile cu protecția datelor. Aceasta vă va sta la dispoziție în cazul în care doriți informații, aveți propuneri sau reclamații. De asemenea, la cerere, CM Trust® vă va transmite în scris, în baza legislației în vigoare, care dintre datele dumneavoastră sunt în baza noastră de date.