Grupul de firme CM TRUST

Grupul de firme CM Trust a luat fiinta cu scopul de a veni in sprijinul dumneavoastra si va ofera posibilitatea sa beneficiati de servicii complexe si de inalta calitate puse la dispozitie de o echipa de specialisti cu experienta indelungata in domeniul constructiilor civile si industriale, precum si in cel al pardoselilor industriale.

Pentru clientii nostri oferim servicii de antreprenoriat general si subcontractare. Compania noastra va ofera toate serviciile de specialiatate necesare realizarii proiectelor „turn key” in domeniul constructiilor industriale.

termosistem-caparol-bacau-constructii-bacau

Ce oferim

Sa construim e ceea ce stim cel mai bine. Asta facem din 1998, si in 18 ani am ajuns sa activam atat la nivel national cat si international… Iar clientii nostri simt diferenta.

Daca am atins partea profitabila ca si scop, misiunea este alta.

CM Trust trebuie sa satisfaca in continuare nevoile clientilor, prin a le oferi cel mai inalt nivel calitativ al serviciilor din domeniu.

Misiunea noastra este de a mentine un nivel ridicat al tehnologiei, prin care sa satisfaca cerintele celor mai exigenti clienti si sa fim recunoscuti ca si parteneri de incredere pe piata constructiilor din Romania.

Echipa noastra

distributie-produse-caparol-bacau

CM TRUST

Echipa

CM TRUST s-a dezvoltat in jurul unor oameni cu viziune, tineri, dinamici, a caror perspectiva in acest domeniu a accelerat dezvoltarea companiei. Ca sa fim si mai siguri ca putem satisface pe deplin cerintele clientilor nostri, ne-am inconjurat la randul nostru doar de oameni foarte bine pregatiti din punct de vedere profesional.

Echipa de coordonare si de sustinere a Grupului este formata din oameni cu o bogata experienta in domeniul afacerilor si al constructiilor, asigurand implementarea standardelor de calitate si a procedurilor, respectiv a politicilor Grupului.

Am realizat inca de la inceput ca cea mai valoroasa investitie pe care o putem face o reprezinta membrii echipei noastre, astfel ca le facilitam si incurajam cresterea competentei, profesionalismul, responsabilitatea, comunicarea si increderea, manifestate in interiorul companiei.