constructii-industriale-sediu-barrier

Misiunea noastra

Viziunea CM TRUST este sa se situeze printre cele mai de succes companii de Antreprenoriat General si de constructii industriale din Romania, prin seriozitate, profesionalism si calitate.

….Pentru ca exista constructori si CM TRUST. Suntem managerii proiectelor tale de la fundatie la acoperis.

CM TRUST – performanta in constructii

SC CM TRUST SRL Bacau, societate comerciala specializata in lucrari de constructii si reparatii in constructii, partener si distribuitor al produselor CAPAROL prin CM Trust ArhiDesign, a fost infiintata in anul 1998 ca si societate cu un capital 100% privat.
SC CM TRUST SRL Bacau va sta la dispozitie cu o bogata experienta acumulata in cei peste 18 ani de activitate ai personalului societatii.
SC CM TRUST SRL Bacau este abilitata din punct de vedere juridic si organizatoric pentru realizarea de lucrari de investitii in domeniile constructii civile, industriale si agricole atat in tara cat si in strainatate.
Dispunem de o gama variata de mijloace de mecanizare adecvate tipului de lucrari pe care le executam ca: excavatoare, buldozere, automacarale, autobasculante si autocarosate, mijloace de transport persoane.
Printr-o inalta calitate a lucrarilor, o buna organizare a proceselor tehnologice si o strategie comerciala adecvata Grupul de firme CM TRUST raspunde cu promptitudine tuturor asteptarilor beneficiarilor interni si externi.

Atentia la detalii

Credem in realizarea proiectelor in conditii de securitate deplina atat pentru factorul uman cat si pentru mediul inconjurator, in relatiilie executant-beneficiar bazate reciproc pe onestitate si transparenta. Pentru mai multe informatii, va rugam sa vizitati paginile de servicii si portofoliu.

Resurse umane

– peste 40 de muncitori calificati si necalificati
– o capacitate de 2500 zile munca om/luna contractata prin contracte cadru pentru achizitia de manopera calificata si necalificata pentru lucrari de constructii civile si industriale.